SOCIAL MEDIA

29 December, 2011

Flaskkort

Jag har gjort ett par flaskkort. Jag gjorde båda korten i rekordfart då jag först gjorde julvarianten och sen fick veta att det inte var en julklapp utan en 60-årspresent och fick börja om.

IMG_5896IMG_5898

Mer om detta hittar ni på CiLi-bloggen.

Nu vill jag önska er alla ett gott nytt år med mycket pyssel. Mitt scrappiga nyårslöfte är att göra lite annat än bara kort nästa år. Kanske ska jag försöka mig på några fler LOs rent utav. Just nu jobbar jag på ett litet recepthäfte för alla julrecepten så att jag slipper leta så mycket varje år. Det kanske dyker upp här framöver, jag har gjort en egen mall och skurit ut med Silhouetten, det är roligt att göra egna mallar så att det blir precis som man vill ha det. Vad är ditt scrappiga nyårslöfte???

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...