SOCIAL MEDIA

06 November, 2011

Metalltag med Steampunk Eric

IMG_5781

Jag har gjort en rolig tag i metall med en av mina försummade stämplar. Lil Victorian Steampunk Eric har legat i min låda och bara fått vara med på ett kort (med huvudet) så jag tog och gjorde en steampunk-tag.

IMG_5783

Jag hade en chipboard figur som jag färgade med cracklepaint och innan den torkat helt gjorde jag tvärt emot vad som står på burken. På metallicfärgerna står att amn inte ska värma dem med fönen så jag var ju tvungen att göra det och kolla så fina bubblor det blev :)

IMG_5788

Igår jobbade jag på Göteborgsmässan. Det var jätteroligt och jag träffade så många trevliga pysslare! Och så är det alltid så kul att hänga med CiLi-gänget. Vi har alltid hemskt roligt när vi ses! Lite roliga grejor fick jag med mig hem också såklart så jag har lite skoj att leka med idag :) Jag är rätt trött efter en dag som blev lång, jag åkte hemifrån 6.40 på morgonen och efter mässan passade jag på att träffa en kär vän och vi var och käkade och babblade och sen följde hon med hem och sov över och vi höll väl igång till midnatt i vart fall innan vi blev lite för trötta och fick trilla i säng. En mycket bra dag men lite mör är jag idag. Det är inte så att ungarna sover längre för att jag är trött ;)

1 comment :

snojbi said...

En sån uuuunderbar tags.Snygga bubblor det blev.Måste testa med metalltejp.Kramis

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...