SOCIAL MEDIA

04 November, 2011

Grattis Cecilia!

Ännu ett kort till födelsedagskortskedjan. Nu är det inte många födelsedagsbarn kvar tror jag. Det har varit roligt att vara med, särskillt när jag själv fyllde år. Men jag orkar inte vara med nån fler gång för jag tycker inte jag gör annat än födelsedagskort ;) Detta blev rätt gulligt tycker jag. Det blev inte ens i närheten av vad jag planerat men vad gör väl det? Hann bara snabbfota det med mobilen innan jag var tvungen att rusa med det till brevlådan.

födelsedagskedjacecilia

Ja, lite suddigt men så får det bli ibland :) Grattis Cecilia, hoppas du hade en härlig födelsedag!

1 comment :

Ulle said...

Så stilrent, välarbetat och fint!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...