SOCIAL MEDIA

13 October, 2011

Tavla i Mixed Media

Jag behövde en tavla till en vägg som såg lite tom ut. Jag tänkte att jag skulle prova att göra en i Mixed Media, har sett så många fina tavlor på bloggarna på sistone. Det var verkligen roligt och blev rätt fint fast det var första försöket.

IMG_5742

Jag fick användning av lite chipboard som jag beställde med första gången jag handlade scrapbookinggrejor. De har blivit liggande då de bra bokstäverna är tagna ur paketen men när jag ändå skulle måla dem så spelade det ju ingen roll att färgerna inte matchade. Typsnittet var rätt fint och ett upp-och-nedvänt V fick bli ett A istället.

IMG_5743

Nyckeln och låset var vinster som jag fick med mig hem från Karlstad, funderar dock på om jag ska montera låset på någon chipboard-bit för det såg lite ensamt ut där mitt på...

IMG_5744

Det blir nog fler tavlor framöver, men jag ska köpa färdiga canvasar. Denna gjorde jag av en sån låda från Creative Club som jag haft spillpapper i som jag fäste ett ark sticky back canvas på. Man tager vad man haver :) Vill ni veta vad jag använt och hur jag gjort så hoppa över till CiLi-bloggen för en närmare beskrivning.

2 comments :

Marita Johansson said...

Wow den är verkligen fin

Cornelia said...

Jättehärlig tavla!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...