SOCIAL MEDIA

18 September, 2011

Ett riktigt enkelt kort

Jag fick ju en sån fin låda med Cosmo Cricketprylar för ett tag sen. Det fanns en hel del såna journaling-kort som jag som aldrig scrappar LOs inte riktigt visste vad jag skulle göra med. Men sen kom jag på att de blir jättefina bakgrunder till kort såklart! Jag mistade ett med massor av glimmermist (Maya metallic Mist från Maya road är min nya favorit, oj vad den glimrar fint!) på och så satte jag fast en chipboardfigur som jag knutit en halsduk på och så lite blingstenar på det. Kanterna fick en söm och lite distressing och sen var det liksom klart. Underbart lätt! Snuggt blev det också tycker jag!

IMG_5654

Färdigt kort på typ 20 min och inte ser det ihoprafsat ut heller.

IMG_5655

Sötaste chipboardgubben. Han fick ju knappar gjorda av små svarta pärlor också kom jag på. Fast var är hatten undrar jag? Fryser han ite om huvudet? ;)

2 comments :

Anonymous said...

Underbart! Kanske ska leta upp min låda med chipboard som jag aldrig använder (eventuellt finns de på fler ställen än i lådan där de SKA vara). Har aldrig riktigt blivit inspirerad av chipboard förut, men nu... :-)

Marita Johansson said...

Fint kort blev det.
Snögubben var mysig

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...