SOCIAL MEDIA

28 July, 2011

Dagens kort

Jag skulle mest bara träna på Tombowsen och vips hade jag gjort ett kort. Det går oftast så, jag ska bara måla lite och sen glömmer jag det när jag målat färdigt och gör något av motivet.

IMG_5420

Lite närbild också...

IMG_5422

Jag köpte en ny vit penna för min gamla höll på att torka ihop men nyinköpet och jag kommer inte alls överens. Blä... Ska kämpa på med min gamla ett tag till tror jag.

Jag vet inte om jag skrivit det men jag håller på att fixa lite i scraprummet. Jag tycker att det är rörigt men maken påstår att det är väldigt organiserat. Och visst, det ÄR det organiserat. Jag vet var det mesta finns och kan sträcka mig efter det i sömnen, men i vissa lådor är det inte direkt ordning och bland stämplarna råder fullt KAOS. Me det har blivit bättre och nån dag ska jag ta bilder och visa er hur det ser ut nu innan vi satt upp bänkskivorna i rummet som vi planerar att göra. Jag har lyckats tappa bort en hylla, jag är stensäker på att jag har en till likadan som den som hänger på väggen nånstans men jag hittar den inte. Detta ledde till en offensiv på vårt galna “lådrum” (husets största rum som just nu innheåller... skrot... ) i jakt på denna hylla. Detta ledde till att maken har röjt i källaren för att vi ska kunna bära ned byggmaterialet som ligger där och även till att vi ska röja upp i andra köket=verktygsrummet för att få in annat där. Så bara för att jag skulle ha en till hylla i scraprummet så kanske hela nedervåningen efter 4,5 år äntligen blir använd till mer än förråd. Men jag har inte hittat nån hylla än, haha!

Jaja, det var allt för idag! Tack för alla gratulationer till mitt nya uppdrag hos Tickled Pink. Jag blev riktigt glad och lite rörd också över att så många är glada för min skull. Jag är fortfarande inte helt säker på att jag inte bara har drömt det, men eftersom jag dubbel- och trippelkollat det (och jo, kvadruppelkollat också, haha) så stämmer det nog. Nu längtar jag efter att få börja skapa!

4 comments :

ARRAY(0xc5d0d60) said...

Men... Tombows....??? Vad hände med Copics?Snyggt kort och fantastiskt färglagt för övrigt!Kram

Veronica Tingvall said...

Helt underbart! JAg ärurkass på att göra kort så jag måste nog surfa runt lite mer hos dig och insupa inspiration:-DSuperkul att du vill vara med och virka i min virkalong.KRAM/Veronica

snojbi said...

Jättefint kort

Cornelia said...

Riktigt fint kort! Och jag är den första att förstå exakt varför du går över till tombows. Har i och för sig aldrig provat Copics, men lyckades aldrig komma överens med ProMarkers och inbillar mej att tekniken är rätt lika? Tombows är mycket mer samarbetsvilliga, eller hur?! *S*GRATTIS till ditt nya uppdrag också! Och lycka till, du kommer att fixa det galant!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...