SOCIAL MEDIA

16 June, 2011

Somrigt kort med cyklar

Jag skulle vilja ha en sån surfar-stilscykel. Med fransar på handtagen och så ska den var turkos, rosa eller gul med nån cool text/bild på ramen och så ska den ha en galet skön sadel i brunt skinn. Nu cyklar jag typ aldrig men skulle jag haft en sån cykel skulle jag säkert cykla jämt. Jag har visserligen en fin och bekväm tantcykel som är beige och rätt ny men drömma kan man väl få göra? Jag skulle cykla och köpa glass och sitta under en palm på stranden och känna havsbrisen fläkta och sanden mellan tårna. Ja, så väldigt många palmer finns det ju inte här i Viskafors men om jag ändå drömmer kan jag väl göra det ordentligt?

I brist på surfarcykel så gjorde jag ett somrigt kort med en cool cykel på. Det var rätt skoj det med och hur jag gjorde det står på CiLi-bloggen om nån vill veta.

IMG_5234

IMG_5238

Jag har faktiskt inte åstadkommit mycket i pysselväg på sistone. Har dock fått mig en fantastisk mappvagn och sorterat alla mina papper. Det är mycket trevligt att kunna bläddra ordentligt och se vad man har. Jag rensade ut en hel del som barnen fick. Sånt som jag inte riktigt kan föreställa mig vad jag nånsin ska använda dem till. Ungarna blev glada men sonen vill inte klippa i dem. Han vill sätta upp dem på väggen som de är ;) Vad lär vi oss av detta? Jo en scrappares skräppapper är en annans klappapapper. Smaken är som baken. Och allt sånt...

Har ett till kort på tork som jag kanske kan lyckas få upp på bloggen snart. Jag börjar kunna måla lite bättre med Copicsen nu och så har jag nya fina Tickled Pink-stämplar att leka med *lycka*.

1 comment :

Sandra said...

Jag håller med! Ska man drömma ska det göras ordentligt! :)

Jättehärligt somrigt kort! Så fina färger! :)

Ha det gott!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...