SOCIAL MEDIA

17 June, 2011

F örsta Cherrie-kortet

Jag beställde några nya Tickled Pink-stämplar för ett tag sen. Tycker att Cherie är så söt och stämpeln med rosen passar ju utmärkt till födelsedagskort faktiskt. Här har jag provkört stämpeln lite.

IMG_5242

Så här många rosor har jag og aldrig haft på ett och samma kort innan O.o Jag gjorde faktiskt  kortet färdigt och lade på tork och när jag kom ner och skulle fota så såg det faktiskt ut som om det saknade något. Jag smackade dit lite rosor och rosetten och voila, det blev... rosigt ;)

IMG_5243

Är hon inte för söt? Tycker nästan jag börjar få in tekniken lite mer med Copicsen. Har glott på youtube till ögonen gick i kors och sen gjorde jag ändå tvärtom mot vad de gjorde, haha!

IMG_5245

En magnoliakantstans har jag använt. De är jättesöta! Stämplarna är söta på andras kort men jag får inte ihop nåt vettigt med dem. Jag har haft på lite UTEE runt kanterna, det blir så knöligt och fint, jag älskar UTEEn. Ska hitta på massor av skoj att göra med den så fort jag orkar tänka igen. Har varit lite fullt upp med jobbet på sistone men nu har jag läget under kontroll igen.

IMG_5246

Här kan man se lite att jag har haft stickles på alla kanterna och rosetten är uuuunderbar. Bandet satt i midjan på ett par pyamasbyxor och jag har verkligen sparat på det. Nu var det nästan det sista jag använde så jag får väl leta om jag kan hitta nåt liknande nånstans... Färgen är så fin, det ser lite knalligare ut på bild.

Ja, nu hade jag planerat att sitta med SS midsommarcrop hela kvällen, natten, helgen och all ledig tid. Men jag orkar inte frammana energin till det just nu. Istället blir det så ska det låta, nachos och ett glas rött. Inte fy skam det heller. Måste göra en namnskylt till Orustscrappen också och jag vet att jag suger på namnskyltar så det är bäst att börja i tid. Imorgon... ;)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...