SOCIAL MEDIA

19 June, 2011

Ett födelsedagskort med Some Odd Girl

Det är midsommarcrop på Svensk Scrapbooking just nu. Jag hade stora planer på att låsa in mig i scraprummet hela helgen men det har inte riktigt blivit av. Vare sig den stora inspirationen eller tiden ville infinna sig. Men jag har fått ihop ett litet kort till skissutmaningen och premiärstämplade en Some Odd Girl-stämpel som råkade slinka ned i shoppingvagnen när jag beställde stämplar sist. Hon är hemskt söt och rolig att färglägga också.

IMG_5249

Kortet har samma former som skissen men liite annorlunda blev det ändå. Det var kul att jobba utifrån en skiss, det är sällan jag gör det.

IMG_5252

Här ser ni söta flickan. Jag blir mer nöjd nu med mitt Copicsmålande efter att jag börjar lära mig vilka färger som blir bra att kombinera med varandra. Helt enkelt är det inte alla gånger!

IMG_5253

Jag gjorde pärlor med paper pen i kanten som jag stansade med min favoritkantstans från Tonic Studios. Den blir flitigt använd här hemma. Är halvfärdig med en LO efter skiss på CCn också, där har den också fått vara med lite. Kommer (förhoppningsvis) inom kort.

1 comment :

Marita Johansson said...

Ett härligt kort.
Tjejen är jättesöt

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...