SOCIAL MEDIA

06 May, 2011

Regnbågskort

IMG_5123

Här är ett glatt födelsedagskort som ska få åka till jobbet och kanske hamna hos någon glad medarbetare. Eller nåt. Det var en av de där korten som dyker upp i huvudet på natten och som man bara måste sätta ihop så fort man vaknar innan man glömt hur man tänkte. Och även detta kort fick en insida, visst börjar jag bli duktig?

IMG_5124

Jag försöker ignorera att det blev lite snett och att jag som vanligt petade på det innan det var torrt ;)
Nu är det ju fredag och jag hoppas på lika mycket inspiration denna helg som förra. I denna takt hinner jag snart inte blogga i samma takt som jag scrappar :-O

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...