SOCIAL MEDIA

11 May, 2011

Happy birthday och en ny fin st ämpel

Jag var med och tävlade på Tickled Pinks utmaningssida första gången förra veckan och blev superglad när jag faktiskt gick och knep 5:eplatsen med mitt kort. För jag skojar inte när jag säger att de tjejerna som tävlar där är superduktiga.

Nåväl, jag var såklart tvungen att vara med denna vecka också och nu var det en skiss att tolka. Jag är inte så bra på att tolka skisser och vill alltid göra dem exakt lika. Men denna gång vet jag itne vad som hände, nu ser man plötsligt nästan inte skissen. Jag tippade kortet bland annat. Jaja, får väl se om det är godkänt att tävla med men så här blev det.

IMG_5153

Jag har stämplat med mina doily-stämplar som fotomatta och gjort en blomma med TH blom-die. Jag målade med distresser. Stämpeln är ju bara för fin! Den fick en liten inramning med embossade prickar.

IMG_5159

Sen måste jag ju bara visa min nya stämpel! Jag köpte den på ebay från en säljare i Malaysia och den är så galet snygg och jag slipper nu visa min kassa handstil på alla kort. Kolla bara!

IMG_5158

Jag ville så klart använda den på studs och trodde den var monterad på foam men när jag drog bort skyddspappret så var den jätteklistrig och i vild stämpelpanik monterade jag den på den enda platta yta jag kunde hitta: en gammal bit av en diskett som var över efter mitt steampunkförsök. Ok. Vet inte hur jag tänkte där. Det var inte min bästa idé. Som tur var kunde snälla Marie rycka in, hon kom körande med EZ-mobilen och en lagom bit foam så att jag kunde montera den på ett mer... sansat... sätt ;) I looooooove it!

2 comments :

Andaje said...

My written Swedish is very rusty hence writing in English - your new stamp is great :o) I designed my own a few years back and had it made in London (Blade rubber stamps)...And following a card sketch - well it does allow you to step out side the box and make your interpretation ;o)

ulrika said...

Oj så vansinnigt mycket fint det fanns att titta på här hos dig! Gillar din stil massor! Tack för att du delar med dig. Kram!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...