SOCIAL MEDIA

09 March, 2011

Änglarnas tofflorJag hittade denna uuuuunderbara lilla stämpel i Karlstad på mässan. Jag var ju bara tvungen att köpa den fast budgeten egentligen inte tillät det. Jag tänkte direkt att jag skulle göra en tavla med stämpeln. Här hemma är det nämligen rätt ofta det står änglatofflor i hörnen och under soffan. Det måste ju betyda att vi har många som vakar över oss, eller???Jag stämplade lite mönster med delvis andra genertaionsstämpling för att få trycket mindre skarpt. Sen tog jag och limmade fast lite rosor och en änglamedaljong i hörnet. Hjärtat är målat med distresser och sen har det fått ett lager glossy på sig. Vingarna har fått lite stickles så de glimmar fint.I övre hörnet passade ett fint metallhörn och en Made with love-charm. Jag är dålig på att använda mina charms, de är så fina så de blir oftast liggande i en låda bara. Ramen har jag målat med vit crackle paint för att den ska se lite nött ut.

Blev det inte en hemskt söt liten tavla??? Jag tycker den blev supergullig, men jag tror att jag hade kunnat stämplat den stämpeln på ungefär vad som helst och smackat upp det så hade det blivit fint. I'm in lööööööve! Kommer att använda den massor är jag helt säker på! Bra investering helt enkelt. Skulle dock behöva lite fler små ramar eller tittskåp. Detta var en liten låda som jag fick nåt krams från Panduro i för hundra år sen. Vart hittar man söta ramar i miniformat?

Så roligt att så många vill vara med i min blogcandy förresten, helt galet vad mycket kommentarer som trillar in från hela världen! Jag önskar att jag kunnat ge er alla ett litet pris, men det går ju inte riktigt. Bara portot hade gjort mig fattig ;) Men jag är glad att se att så många hittar hit och jag hoppas ni tittar in fler gånger också!

Edit: Jag tänkte bara berätta att stämpeln kommer från Reprint och jag tror att jag köpte den på Ljuva Änglar.
Posted by Picasa

7 comments :

Sandra said...

Underbar stämpel!!! Jättejättesöt tavla! fina charms oxå!Du är inte ensam om att ha änglatofflor i hörnen.... *lol*Vilka är det som gjort stämpeln?? Den skulle man ju vilja ha :)S

sara_80 said...

Så fin den blev! Jag älskar stämpeln också! Tack för idén! :)Kram Sara

malin said...

Helt underbar! Bör finnas i varje hem:)

evalena said...

Jätte fin tavla. Vad kommer stämpeln i från? Den skulle jag vilja ha.

ARRAY(0x2a9c574e90) said...

Va fin den blev!!! Kram

Marie D said...

Åh, den där stämpeln har det pratats om! Får nog skaffa mig en sån... URFINT!!!!

ARRAY(0x2a9c584100) said...

Åh dendär blev ju alldeles ljuvlig :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...