SOCIAL MEDIA

13 January, 2011

Vildas nya st ämplarFör ett tag sen såg jag en video från Splitcoast Stampers där de gjorde ett swinging Z-fold card. Det såg så kul ut så jag liftade det kortet hejdlöst. Liiiite pilligt men det gillar jag ju! Passade på att inviga Vildas nya svenska texter. De passade finfint. undrar om detta inte är de första svenska texter jag använt, hittar sällan nåt jag gillar. En liten knapp håller kortets del på plats, det vill liksom öppna sig annars.Här är kortet öppet. En liten lapp där man kan skriva en hälsning. Önskar är också från Vilda men sirlsen är delar av ett träd frå PMS som är jäääättefint. Och jääääättestort. Så stort att det inte passar på någon av mina plexiklossar. Men det passar till swirls också.Jag vill nästan inte förstöra fina rutan med min handstil ;)Visste inte riktigt vad jag skulle sätta här så det fick bli lite swirls med glossy på och en slända.


Så här vecklar man ut det och så svingar liksom mittdelen utåt... Och här får ni videon om nån annan blir sugen.

Posted by Picasa

8 comments :

ARRAY(0xbb652b0) said...

Wow så snyggt! Både vikningen och själva kortet. Himla fina färger, så harmoniskt!

ARRAY(0xbbee1d0) said...

Åh så fint... Cicci kan skatta sig lycklig som har sig som DT!!!

Stephi said...

himla himla snyggt!!! Som Cornelia skriver, vad fint din maskin syr, eller det är ju du..men min är också sådär ojämn. Vad gulligt av dig att sätta ut videon också, för detta kort vill nog många göra.

Cornelia said...

Åh, du menade ett sånt kort!Det är ju alldeles fantastiskt vackert! Och vilken bra symaskin du har. Min syr så otroligt fult i papper, hoppar över stygn och bär sej åt... så jag syr sällan på mina alster, trots att jag tycker att det är så snyggt!

Cornelia said...

Hej!Nu har sjuksköterskan landat hos mej för lite semester... eller... nä, hon ska nog få jobba lite också! *S*Men hon kom precis lagom tills jag skulle åka iväg, så jag bara installerade henne hemma hos mej, så får hon klara sej där tills imorgon när jag kommer hem. Jag visade henne gästsängen och mat finns i kylskåpet, så det går ingen nöd på henne.Hon kommer tillbaka snart.Kram! Och 1000 TACK!

Neliva said...

Jättesnyggt! Kul vikning

Jessica Fors said...

Snyggt kort :) passade på att bli följare av bloggen med ^^

mliscreativehopes said...

Åååh vilket fint kort!! Superläckert verkligen! Har aldrig testat den vikningen, måste göra det:)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...