SOCIAL MEDIA

11 January, 2011

Sweet birthdayJag gjorde ett kort till Pysselmyrans veckoutmaning. Temat var att sy på sitt alster och det är ju helt min grej. Jag har gjort ett födelsedagskort som är väldigt rosa. Bakgrunden är körd i en embossingfolder och så har jag sytt fast den på en fotomatta med vit söm för lite kontrast.Jag har skurit ut stämpeln (från PMS, visst är den söt?) med spellbinders label 4, sen har motivet fått en ram som jag skurit ut med två labels 4-dies och sedan monterat med 3d-kuddar. Ett par rosa blingpärlor på kanterna och ett enkelt steksnöre (man tager vad man haver, masssor av meter för inga pengar alls) lindat tre varv. Se har jag färgat in rosorna lite med samma färg som jag stämplat med (worn lipstick) för att de skulle matcha lite bättre och fäst dem med glossy accent. Nytt favoritlim för att fästa dekorationer!Kortet har ett inbyggt bokmärke som man kan riva loss. Det är gjort på samma sätt som utsidan, fast utan halvpärlor så det inte blir för bulkigt.

Ärligt talat skulle jag gärna behålla detta kort, det är ännu finare i verkligheten! Jag tror faktiskt att det är mitt favoritkort av alla de jag gjort hittills. Men det har en uttänkt mottagare och för att inte falla för frestelsen att behålla det så har jag redan dekorerat och skrivit i insidan ;) Annars hade det nog hamnat på väggen istället.
Posted by Picasa

6 comments :

Lillnettan said...

Nog min favorit också - riiktigt snyggt! Lyllos den som får det. :-)

NHL said...

Ja, det var riktigt, riktigt fin! Stilrent, lugnt, vackert, innerligt och varmt. Gillar!

Stephi said...

jättefint

Sunkan66 said...

Håller med, ett superfint kort!
//Helen

Cornelia said...

Jättefint kort!

Angående det du skrev hos mej, tack för det förresten, så har jag gjort ett sånt där kort tidigare, sen var det nån som fick syn på det och ville ha "ett likadant" så kanske är det hos mej du har sett det förut? *S*

Kram!

onkis said...

Grattis till din vinst hos Pysselmyran.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...