SOCIAL MEDIA

11 November, 2010

You are special!Dessa små monster är ju bara såååå söta. Och hemskt roliga att färglägga också. Jag har just fått hem ny vit cardstock från USA och den är heeeeelt fantastisk att färglägga på. Den blöder inte det minsta och färgerna blandar sig jättefint. Gina K Pure Luxury Cardstock heter den, jag rekommenderar den varmt! Eftersom jag nu ville färglägga lite så gjorde jag tre små monster på rad. För vi är ju alla lite speciella tänkte jag ;)Här syns sötnosarna lite bättre. Nästa gång ska jag använda mig av spotlighttekniken för att verkligen göra en lite mer speciell. Kolla på Scrappa loss för idéer på hur man kan använda sig av den :)Jag hade stora problem med vart jag skulle placera texten. Helst ville jag inte ha nån text alls och ha monstrerna nere på kortet men sen tabbade jag mig och fick flytta upp dem för att täcka en "ooops". Det slutade med att jag stämplade med vitt och embossade. Sen piercade jag en stjärna runt men den blev lite för diskret så jag kletade på lite glossy accent också. Det gjorde jag på bokstäverna också då jag inte hittat något vitt EP som blir bulligt än. Tips mottages tacksamt. Jag funderar smått på om jag ska kleta dit lite stickles på stjärnan men det rör väl till det ännu mer ;-)Jag har använt punchinella med små hål för att få frimärkskanten. Sen ett gammalt papper från Black Market Paper Society som jag inte gillar men som blev jättefint här. Nu vet jag vad jag ska använde dem till. Överst är ett rosa papper från Stampin' Up! som är himlarns sött! Och kolla vilket gulligt monster, han ser så lurig ut!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...