SOCIAL MEDIA

07 November, 2010

Far är rar!Nästa söndag är det ju fars dag. Jag och sonen har pysslat idag och jag gjorde ett farsdagskort till min pappa. Han är faktiskt väldigt rar så far är rar fick det bli. Jag har använt chipboardbokstäver från Maya Road som jag målat med crackle paint, antique bronze tror jag färgen heter. De kramande filurerna vet jag inte var de kommer från, jag har köpt dem begagnade och passade bra. Jag är den lilla runda filuren och pappa är den långsmala :) Jag har använt Labels nine till den metallskimrande bakgrunden.Cirkeln är sprayad med glimmermist så den skimrar lika fint som metallicpappret. Nellie Snellen-die har jag använt för att skära ut cirkeln.Jag sydde runt kanterna med symaskin utan tråd i. Då blir det jämna mellanrum på hålen. Hjärtat har jag handklippt och chalkat runt.

Nu ska jag bara komma ihåg att skicka kortet också... Jag har en hel bunt med kort som jag borde skicka, inte minst tackkorten till våra bröllopsgäster. Vi gifte oss i maj, haha. Bättre sent än aldrig? Har ni gjort några farsdagskort än?

Nu är det dags för matlagning, deep dish tacopizza ska vi äta idag. Onyttigt som bara den men sååååå gott!
Posted by Picasa

2 comments :

Nilma said...

Vilket sött kort!
Läste förresten på Svensk Scrapbooking att du bor i Borås, kul! :D

Nilma said...

Svar: hehe, ja men vi har fått jättemycket gjort nu i helgen så det känns ganska lugnt men har samtidigt ett stort album som ska bli klart eftersom det är en julklapp! Tack så mycket!

Nej, det finns en hel del i Borås faktiskt :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...