SOCIAL MEDIA

03 October, 2010

Teljuskort del 1


Igår bestämde jag mig för att testa göra ett teljuskort. Det är alltså ett kort som är som en låda med fack för tre värmeljus, några tepåsar och en tändsticksask. Eftersom jag inte har några tepåsar eller nån tändsticksask hemma så får ni se hur utsidan blev och så återkommer jag med insidan när jag fyllt den med godsaker :) Alltså, jag ÄLSKAR ju korsettstämplarna från PMS. Av nån anledning passar de bra ihop med cosmo cricket-papprerna som jag också älskar.

Några små vindsnurror gjorde jag som prydnad. De är satta med tre olika tjocka distanser så de ligger lite omlott. Lite wellpapp bakom korsetten för att få lite struktur satte jag dit. Jag vill börja jobba lite mer med pynt och strukturer tänkte jag. Har en beställning på väg med massa skoj som crackle accents och annat kul. Nya svarta stämpeldynor också, mina blir knappt grå längre men så köpte jag ju dem när jag började för nåt år sen så de har ju räckt ett tag.



Snett från sidan ser man att korsetten sitter på distanser. Det gör texten också. Korsetten är sprayad med lite glimmer mist också så att den ska skimra lite sådär som siden gör.


Jag lekte lite med datorn också och skrev ut namnettiketter att sätta på korten jag gör. Jag gjorde en del olika varianter men lagom stora för att stansa ut med min MS-stans som är så liten att jag inte riktigt vet vad annars jag ska göra med den... Kanterna på det röda pappret är också gjort med MS-stans, double scallop. synd att den stansar så dåligt, det blir inte alls fint utan ser lite ut som om man rivit lös vissa delar. Nån annan som har problem med MS-stansar? Den är helt ny så den borde vara vass...


 På "ryggen" en liten halvpärla och en rub-on från Magnolia.

Och dessutom tycker jag att färgerna passar väldigt bra in på veckans Make Up 4 the Weekend #44 hos PMS. Man skulle inspireras av denna fina bild.


Insidan får ni se en annan gång, jag ska se om jag kan hitta nåt att fylla den med :) Nu vill jag ha mitt paket och lite tid att sitta och leka med allt fint jag beställt. 40% rabatt vad det på en del av grejorna, hur bra som helst!

6 comments :

ARRAY(0xbb47a90) said...

Supersnygg... Ang. MS-stansen: jag har problem med att stansa för tjockt papper. Den är lite känslig på det sättet. Gör den så med tunt papper oxå? Testa isf att klippa i lite alu.folie och i smörpapper, det ska vässa och smörja har jag läst.Kram

Mikaela said...

ohhh va läckert... störtskön!

Maria Gurnsey said...

WOW...this is AMAZING!!!! Love everything about it :)

Lillnettan said...

Lööve it mucho! Nog det finaste teljuskort jag sett (inklusive mitt egna från förra julen, haha).MS-stansar är lite kinkiga, de funkar inte bra i alla papper. Är papperet för tjockt/tunt/fel struktur så blir det inte bra. :/ Som Terés säger, stansa i folie och smörpapper som slipar och smörjer.

mliscreativehopes said...

Ååh så glad jag blir av din blogg, är överlycklig över att ha hittat hit (via SvenskScrapbooking forumet). Såå mycket grymt snygga kort (o altrat mm), och vilket härlit sätt du får till dina inlägg på! Man vill bara läsa meer:D Har suttit o tittat några veckor tillbaka i tiden, men skulle kunna fastna hela dan känns det som;) Kikar in snart igen!Kram,Mli

Stephanie Zito said...

Beautiful! I love the mini pinwheels! Thanks for playing along with us for this week's PMS Makeup 4 The Weekend!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...