SOCIAL MEDIA

09 September, 2010

Trevlig resa!


Nu har jag äntligen lyckats få nåt klart i tid att vara med och tävla. Nu blev inte detta kort som jag tänkt mig, det liksom drog iväg åt sitt eget lilla håll så det liknar inte riktigt skissen. Men kortet är i vart fall gjort efter skissen på Mojo Monday #155 och nu är det tävling också. Tycker alltid att det är så kul att kolla vad alla andra kreativa människor knåpat ihop och när det är tävling brukar det vara extra många som är med. Mitt kort blev iaf ett trevlig resa-kort åt min moster som drar till Spanien och glassar snart. Inuti kortet finns en ficka (som jag kommer att pynta lite mer insåg jag när jag ser kortet på bild) med en adresslapp att fästa på väskan. Jag har skaffat en lamineringsmaskin för att kunna organisera stämplarna bättre och det är ju så kul att laminera! Här kommer lite fler bilder på kortet.


Annars har jag mest jobbat med att organisera om stämplarna. Var inne på Swedish Scrapbooking och fick superbra tips på stämpelförvaring. Bara att åka iväg till gubbdagis (Clas Olsson) och handla pärm, blixtlåsfickor och lamineringsmaskin och så hem och fixa. Fick även en snilleblixt och handlade hem ett billigt barnpaket med stämplar, mönstrade papper, mönstersaxar och lim och satte upp ett pysselbord åt ungarna i mitt pysselrum. De blev tokglada och stämplade till hela de var röda och svarta av färg. Till och med lillskruttan som bara är 2,5 hade hur kul som helst och stämplade så fint så. 4-åriga sonen var väldigt haj på stämplingen och vek fina kort och skrev sitt namn på. Jag tror de fått pysselgenen. Undrar vad maken säger när pysselkontot ska räcka till deras stämpelberoende också. Är det inte nog illa med mitt? ;-) Nu har sonen även frågat efter glitterlim, han älskar glitter! Såg minsann ett storpack med typ 20 färger på Clas Olsson för inga pengar alls så jag får allt åka tillbaks och handla fler blixtlåsmappar till mig och glitterlim åt honom. Och tejp i hållare så att jag slipper sitta och bita av tejpbitar hela tiden. De slår in paket av papper och dekorerar. De tejpar värre än svärmor, vilket är en bedrift kan jag lova!

Har även anmält mig till en scrappingträff. Min första! Spännande! Jag ser verkligen fram emot att träffa andra pappersgalningar. Ska bli hur kul som helst.

Just ja, skissen glömde jag som vanligt. Så här skulle kortet se ut... Hmmm... Kanske om man kisar lite och blundar med ena ögat och det är mörkt i rummet?

1 comment :

Julee (Vervegirl) said...

This is so pretty! Love all the peircing and sparkle. Thanks for playing Mojo Monday!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...