SOCIAL MEDIA

05 August, 2010

Thinking of you...

Jag har ett tag kollat på Mojo Monday's sida och alla fina kort de gör. Varje vecka lägger de ut en ritning och så får man skicka in sitt bidrag i tävlingen. Mest tävlar de på skoj, men en gång i månaden kan man vinna fina priser. Den här veckan tänkte jag att jag skulle vara med, det kliade i fingrarna och jag hade slut födelsedagsbarn. Men snart fyller kära maken år så då får jag göra ett extra fint kort :) Här är mitt bidrag till Mojo Monday's tävling (nr 150).

Jag lyckades dessutom hitta ett ställe där man kunde beställa skärmattor och nya blad till min älskade Cutterpede-skärare. Den började skära lite si och så för rätt länge sen och jag köpte en ny från Fiskars men den blev jag aldrig vän med. Det enda bra med den var att jag kan skära flera blad samtidigt. Men nu ska jag snart skära felfritt igen! Hurra! Slängde även ned ett scoring-blad i shoppingkassen och ett par Martha Stewart-punchar när jag ändå var där. Visst är det det roligaste som finns att vänta på paket innehållande scrap-grejor?

1 comment :

Julee (Vervegirl) said...

Such a lovely card! Thanks for playing Mojo!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...