SOCIAL MEDIA

22 July, 2012

V änner, zombies och Pearl Jam

IMG_6673

Jag hittade en så rolig skiss på Lillblomman Skissar-bloggen och tänkte att jag kunde vara med och tävla i julitävlingen där man kunde tolka valfri skiss från bloggen. Blått och grönt är det inte ofta jag använder men det passade bra med bilderna.

IMG_6674

Här kan ni se hur skissen ser ut. Jag tyckte den var väldigt rolig att tolka även om det var lite knepigt, jag och mist kommer inte alltid jättebra överens. Älskar Studio Calicos mist i färgen Pinstripe, den funkar med det mesta och blir inte för mörk.

lillblomman-skiss-2010-juni scrapgalen

Nu tror jag att jag ska ta en bok och lägga mig på gården och se om jag kan fånga några solstrålar kanske. Barnen är på cykeltur med sin pappa och jag har lugnt och skönt här hemma just nu! Hoppas ni har det bra, det har jag!

3 comments :

LillBlomman said...

Skitgörasnygg som AnnaS skulle säga;) Vilken härlig tolkning av den skissen! Tack för att du var med och STOR kram!

stinaD said...

Grym layout!!Snygg tolkning av skissen :)

Mimzy said...

Ursnygg Lo! Den måste jag nog lifta någongång:)Lycka till i tävlingen hos lillblomman.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...