SOCIAL MEDIA

03 July, 2012

Orustscrappen del 3

Här kommer mitt sista alster från Orustscrappen. Man skulle göra valfritt alster med en papperspåse som vi fick i goodiebagen. Jag gjorde ett minialbum med OAs 9-5 serie.

IMG_6632IMG_6634IMG_6635IMG_6636IMG_6638

Det blev riktigt gulligt, det är jättefina papper och dekos i den serien.

Efter minialbumet kände jag mig rätt färdigscrappad och det var dags att börja packa ihop och rulla hemåt. Det var verkligen en jättetrevlig träff och tiden gick på tok för fort. Nu ser jag fram emot nästa träff som blir SS träff i Karlstad i oktober. Tråkigt är att ingen av mina “träffkompisar” Marie och Terés ska dit. Marie kommer att ha en liten ny familjemedlem att pyssla med och Terés hade inte möjlighet att åka denna gång (vi som “alltid” åker till Karlstad, eller hur vännen? ;) ).Men det är ju alltid roligt folk där och jag möter upp Christine där och det kommer att bli hur trevligt som helst!

1 comment :

Marie D said...

Det där minialbumet är helt underbart!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...