SOCIAL MEDIA

01 July, 2012

Orustscrappen del 1

Igår var jag och Marie iväg till Orust för att scrappa hela dagen. Jag var dit första gången förra året men Marie är mer av en inventarie där ;-) Jag är så glad att hon ser till att jag blir anmäld och får så trevligt resesällskap. Igår stack jag hemifrån vid 7.30 och var hemma ett tag efter midnatt. Jag är smått mör idag men det är det värt för jag hade så himlarns trevligt! Jag har alltid så roligt med Marie och hennes roliga vänner!

Jag var till och med produktiv och hann med att vara med på tre utmaningar, jag gjorde en LO, ett kort och ett litet minialbum. Gjorde ett litet extrakort också eftersom jag tydligen har problem med att läsa instruktioner.

Den första utmaningen jag gjorde var en skissutmaning och man skulle göra en LO med vitt cardstocck som bakgrund och med två foton. Detta är helt galet, jag har aldrig gjort en LO på träff innan och jag vann!!! Det fanns hur många fina bidrag som helst så jag är så stolt att ni fattar inte. Jag fick ett fint kit från Creativica med underbara glittriga pennor, fina papper, cardstock vackra färgade spetsar och blommor. Här är mitt bidrag.

IMG_6625

Jag ska lägga in resten jag gjorde de närmaste dagarna så håll ögonen öppna! '

1 comment :

Jenny said...

Vad du är duktig!!! Önskar jag hade hälften av din konstnärliga ådra!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...