SOCIAL MEDIA

21 July, 2012

F ärdigfixat

Nu har vi äntligen fått lite fint här hemma! Köket har blivit lite uppdaterat och vi har numera en diskmaskin! Det har blivit jättefint och pappa och ic har varit jätteduktiga och slitit med det i två veckor. Vi fixade även till scraprummet och satte upp bänkskivor längst med tre väggar så nu har jag mer utrymme, barnen har mer utrymme och ic har också fått en egen plats här så att han kan hålla mig sällskap när han vill. Här kommer lite bilder om nån är nyfiken!

IMG_6659

Här är ic och ungarnas sida av rummet. Skärmen ska sitta på väggen sen när vi hittar igen upphängnings-grejen som är försvunnen. Här kan jag också sitta när jag ska använda Cameon eller redigera bilder och blogga.

IMG_6660

Barnen har sina pennor i burkar som hänger på en tavellist där de kan sätta sina alster om de vill visa upp dem.

IMG_6661

Och här sitter hjag. Jag har nu en plats att jobba på, en plats att skara papper, en bit bänksiva till symaskinen, en för Bigshoten och så en bit för Cameon. Förut har jag hafte gemensam plats för symaskin, skärmaskin, laptop och fått flytta runt allt när jag ska göra nåt. Big shoten har stått akom allt och varit bökig att komma åt. Detta känns jättebra! Jag ska faktiskt också sätta upp gardiner här, har inte varit så sugen innan för jag vill ha in mycket ljus men nu har jag gett mig. Det får bli högt hängande kappor så att det ändå kommer in ljus så att jag är nöjd.

IMG_6663

Vi tog och ställde igen ena dörren för att få plats med lite mer förvaring. Det finns två vägar in i rummet och man behöver ju faktiskt inte båda, de ligger precis bredvid varandra. Har fått en till bokhylla att ställa saker i. Butiksstället fick jag när Forma hantverk stängde, det är perfekt att hänga embellishments på så är det bara att snurra på det för att se vad jag har. Jag glömmer att använda saker som jag inte ser. En sida hänger alla mina spellisar och liknande på också.

Så här såg det ut tidigare.

9 comments :

Umenorskan said...

Superfint !

sara s said...

Vad luftigt och fint du har det och smidigat att slippa flytta runt på maskinerna när du ska använda dom!

Ami said...

Så fint du har det!

Marita vs snojbi said...

Så fintKram

LillBlomman said...

Men vad fint och så mysigt att ni kan sitta tillsammans! Lyxigt med snurrgrejen;) Kram!

Åsa/asamia said...

WOW vilket rum!

Ann-Sofie said...

Tjusigt :)

Sandra said...

Åh vilket härligt stort och ljust rum! Vilken ordning och organisation! kram

ARRAY(0xbb81600) said...

Så stort ljust och fräscht du har det. Jättesmarta lösningar. Jag har också de där plastburkarna på stång, dom är super!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...