SOCIAL MEDIA

24 June, 2012

Vårlek

Här kommer en till LO till SS Midsommarcrop. Detta var också en skiss som var i min smak och jag kom mig för att scrappa en bild som jag tycker är så fin. Det är barnen som är ute och leker i vårsolen och de ser väldigt glada ut och himlen är jätteblå.

IMG_6612

Först hade jag tänkt sy rutmönstret men jag använde smala pappersremsor istället. Jag älskar Classic Calico 2-serien. Den är så användbar och funkar som frund till allt. Det är bara att lägga till färg. Här plockade jag upp det gul-orangea i jackan och så lite blå-turkosa toner från himlen.

IMG_6613

Det tar en väldans mycket mer tid att göra LOs än kort men det är roligt också. Fast det går en hel del pynt har jag märkt. Nu tror jag att nästa utmaning är en kortutmaning så förhoppningsvis går det lite fortare att få ihop något nu :) Jag ska försöka plocka ut lite saker jag inte använder så mycket och sälja på Orustscrappen hade jag tänkt. Men det var ju roligare att scrappa :)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...