SOCIAL MEDIA

24 June, 2012

Trevlig resa!

IMG_6616

Här är ett kort till utmaning 3 på Svensk Scrapbookings Midsommarcrop. Jag använde somriga papper från Echo Park till  kortet. Jag tyckte det blev en rolig effekt att se fiskarna genom det blå våg-mönstrade pappret.

Här öser regnet ned utanför fönstret, det skulle visst regna rejält under morgondagen. Det är allt så att jag blir sugen på att resa långt bort till solen. Men det är ju bättre att det regnar nu än när jag har semester sen. Nu är det i vart fall färdigscrappat för idag. I denna takt hinner jag inte med alla utmaningarna men man vet ju aldrig om jag får ett inspirationsryck sen. De jag hunnit med hittills har varit roliga och jag ser det som en uppvärmning inför nästa helg å jag ska på Orustscrappen. Det var rejält länge sen jag var iväg på en träff så det ska bli riktigt roligt!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...