SOCIAL MEDIA

17 May, 2012

Teknikutmaning

IMG_6327liten

Idag är det teknikutmaning på SWE Scrapbook. Såna gillar jag och särskillt när det är som denna. Använd metall, figurstans/die och pins på ditt alster. Jag använde min favorit doilie-die från Cheery Lynne som är så söt och lagom stor för kort. En pin med en liten stjärndie i metall så hade jag fått med allt.

IMG_6328liten

Stjärnan stämplade jag på mönsterpapper och klippte ut. Stämpeln är från mitt SSS-kit.

Jag använde också HannaHojs skiss från förra veckans kortonsdag, den som knappt jag själv såg att jag följt när kortet var färdigt ;) Nu syns det bättre att jag följt den.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...