SOCIAL MEDIA

14 May, 2012

Liten clipboard

Jag är en väldigt förvirrad människa. Jag försöker alltid hitta på nya system för att hålla mig lite organiserad i vart fall. Jag gjorde en liten clipboard med en lista där jag kan skriva upp alla mina projekt som jag gör, om de är klara, fotade och bloggade och så om det är till något av mina DT-uppdrag jag tänkt mig dem. Vilket datum de ska vara klara är nog det viktigaste för av nån anledning springer alltid dagarna iväg från mig.

IMG_6386

Själva listan gjorde jag i Word och clipboarden fick jag i en mystery box tillsammans med två ännu mindre jättesöta clipboards och massa annat roligt.

IMG_6388

Baksidan blev randig och fin. Hela clipboarden har fått ett lager Glue & Seal på sig så att den är skyddad om jag råkar tappa den i kaffekoppen eller nåt. Jag har hängt den mitt framför mig på skrivbordet och nu hoppas jag att jag inte glömmer vad jag gör i framtiden. Utom kanske att skriva in saker på listan då...

2 comments :

Maya said...

Vad kul att du gillade den :) självklart får du låna iden! Jag vill gärna se din version av skrivplattan när den är klar :)

KatarinaR said...

Men vilken smart idé!Själv skriver jag i en bok, men den här idén kanske jag lånar, om det är ok för dej?

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...