SOCIAL MEDIA

29 May, 2012

Kusinbilder

När vi var och hälsade på släkten i Leksand för två somrar sen så passade vi på att rada upp fyra busiga kusiner på bron (trappen för de som inte är från norrland) och skulle ta en fin bild på dem. Det visade sig vara lättare sagt än gjort för fyra busungar sitter inte still på samma gång.

IMG_6428

Jag använde Cameon till titeln, jag älskar de negativa formerna just nu. Och är inte busungarna sötast i världen? De två till höger är mina och de till vänster är storebrors. Idun och John som sitter ute på kanterna är födda samma dag med bara ca 2 timmar mellan dem. David och Viggo i mitten är också lika varandra tycker jag, fast en är mörk och en är ljus. Alla är dock precis lika fulla av bus (och just när bilden togs även fulla av choklad).

IMG_6437

Ja, nu hoppas jag att det inte dröjer två år innan jag gör nästa LO. Med en bra skiss och Cameon till hjälp var det faktiskt riktigt kul! Konstigt, jag har ju jättesvårt för kortskisser. Men det hjälper till att fylla allt läskigt utrymme när man har en skiss. Nu har jag faktist lyckats fylla alla mina plastfickor i mitt enda album så jag får väl skaffa lite nya då... Alltid är det något!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...