SOCIAL MEDIA

28 May, 2012

Jag har scrappat 12x12

Ja, du läste rätt! Jag minns inte när jag senast gjorde en 12x12 LO. Kan det ha varit 1,5-2 år sedan sist? Jag har faktiskt några i ett album från när jag började scrappa. De är inte jättehemska att titta på faktiskt men det var en mödosam process att få ihop dem och inte odelat njutningsfull. Nu har jag kollat massor på youtube och sett mycket inspiration och så hittade jag några skisser som jag verkligen gillade och då tänkte jag passa på. Så jag har knåpat ihop inte en utan hela två LOs! Du behöver inte fråga om jag är sjuk, jag är faktiskt det (igen). Måste vara febern...

IMG_6433

En sak jag upptäckte var att det är mycket enklare att fota kort än LOs. Nåja, lite TLC i Photoshop och det blev ok. Jag hade lite bilder från när sonen och jag var sjuka i scharlakansfeber och vi tillbringade en del tid i scraprummet. Ja, mest när han var sjuk, när jag var sjuk orkade jag inte. Men vi hade det rätt mysigt mellan febertopparna.

IMG_6440

Vi är pysselmyror båda två. Och dottern kanske är ännu värre. Jag har lite bilder på henne med så jag kanske gör en till nån gång. Ja, nu hoppas jag att ingen trillade av stolen för imorgon kommer det en ny LO. Det mesta material kommer förresten från mina Studio Calico-kit. Måste säga att de är galet användbara. Rekommenderas!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...