SOCIAL MEDIA

08 April, 2012

Teknikutmaning LO

IMG_6236

Sista utmaningen på CCn är en teknikutmaning. Man skulle använda minst 5 lager, jag använde 7 st om man inte räknar fotot och bakgrundspappret. Sedan skulle man även använda mist så jag har mistat bakom rubriken, de rosa bokstäverna är målade med mist och den rosa flaggan är färgad med mist.

IMG_6237

Här syns misten lite bättre. Två LOs på en dag, inte illa va? Nu har jag gjort alla åtta utmaningarna som jag kan vara med i. De två sista var kit-utmaningar så de kan jag tyvärr inte göra. Ska se om jag hittar något roligt att vara med på SS Påskparad. Eller så får jag väl vara lite social med familjen. Viggo kom ned med en nalle som skulle hålla mig sällskap igår, han sa att det är inte så roligt för mig att vara själv hela tiden ;) Fast jag tycker det är rätt skönt. Och ungarna kommer ned och pysslar lite då och då, myspys!

1 comment :

Nenne said...

Riktigt läckert! Tack för att du var med och lekte!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...