SOCIAL MEDIA

08 April, 2012

Hip to be square

IMG_6232

OK, det fins risk för att min lillebror blir lite putt på mig nu, men jag hittade detta roliga foto på honom från i somras när jag var där på besök. Jag hade ju tänkt ge mig efter att ha gjort alla kort till Scraplagrets CC men så tänkte jag att jag kanske kunde göra de sista två också. Detta är till utmaning 1, hip to be square. Man skulle göra en LO med övervägande kvadratiska former. Det funkar rätt bra för mig som är lite väl förtjust i symmetri ibland. Jag har skurit till kvadrater och gjort en bakgrund och så har jag sytt sömmar i ett rutmönster. jag klippte även till de små bokstäverna så att de blev kvadratiska.

Nu sätter jag mig och väntar på brevbomben som nog kommer när han sett denna LO ;)

1 comment :

Emmy said...

Attans så snyggt!!Tjusigt att göra en hel bakgrund!Tack för ditt bidrag till scraplagret!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...