SOCIAL MEDIA

06 April, 2012

En liten resväska till Scraplagrets påskcrop

Utmaning 3 på påskcropen var att göra en liten resväska efter en mall som duktiga Stephi gjort. Det skulle också finnas något stämplat eller utklippt ur mönsterpapper inuti väskan. Detta var en riktigt rolig utmaning! Jag gjorde en blommig väska med October Afternoon-papper. Visar lite bildar ut olika vinklar.

IMG_6198

Framsiden. Jag stansade ut en fjäril i grungeboard och fäste ett fint Tim Holtz-lås på. Jag vann lås och nycklar i en utmaning på träffen i Karlstad förra året och har sparat på dem för de är nästan för fina för att användas. Men här passade det ju fint! Det är magneter bakom låset och inne i väskan så att det snäpper på plats och hålls där. Tagen gjorde jag med TH Tag and bookplates i grungeboard som jag embossade med metallembossingpulver.

IMG_6199

Baksidan, låsanordningen är fäst med en skruvbrad. Alla “läderdetaljer” är gjorda i grungeboard.

IMG_6200

Små fötter av mässingbrads var den tvungen att få såklart. Hela väskan är också täckt med Glue and Seal så att den är lite tåligare och stabilare.

IMG_6201

Insidan fick både stämplade och urklippta motiv för att vara på den säkra sidan ;) Visst passar TH-stämpeln bra med texten på tagen? Tyckte det blev fint ihop. Blommorna från OA-pappret är så fina att klippa ut.

Hoppas du gillade min väska. Nu ska jag hitta fler utmaingar att ha skoj med. Här faller det snö idag, en bra dag att sitta vid scrapbordet med anra ord. Glad påsk!

3 comments :

Stephi said...

Wow!! Åå så fin den är! Vad roligt att Du ville prova dig på att göra en väska!. Snyggt med låset och fötterna under, mysiga detaljer på en så snygg väska. Tack för att Du är med och tävlar. Lycka till!

Zarah said...

SÅ bedårande!!

Ulrika said...

Gud så snyggt!! Vackra papper, och så snygga detaljer!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...