SOCIAL MEDIA

07 April, 2012

En altrad bokstav


Till utmaning 7 i Scraplagrets CC har jag gjort en bokstav. Jag byggde en låda och skar ut ett M och fäste på en stadig pappskiva. Sedan målade jag insidan svart och klädde utsidan med bokblad från en trasig bok. En stämpel och lite twine fick bli enda prydnaden för jag gillade kontrasten med svart och vitt så mycket att jag inte ville förstöra det med massa pynt.

Jag får väl ta och leta fram skrivbordet så att jag kan fortsätta med utmaningarna. Har en till som jag tänkt göra till Scraplagret och sen ska jag ge mig på SS Påskparad tror jag. Härligt med påskledigt!

3 comments :

Stephi said...

snyggt o kreativt!

Jenny Svensson said...

Jättesnyggt och stilrent!Tack för att du är med och tävlar!

lykta said...

Vilken läcker tavla! Jättesnygg, jag gillar också det stilrena med svart och vitt.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...