SOCIAL MEDIA

06 April, 2012

Bingoutmaningen

IMG_6213

Här kommer ett till kort till Scraplagrets påskcrop. Det var en bingoutmaning och jag valde raden med doilie, knappar, motivstämpel och bling. Jag passade på att inviga en stämmpel som låg omonterad i lådan och väntade på att bli använd. Provade mina Distress Markers som jag köpte på mässan och de är riktigt trevliga att använda. Har bara två för att prova. Tror dock att mitt papper är lite dåligt, kommer inte riktigt överens med det. Ska prova lite andra som jag har hemma. Kan meddela att TH stämpelpapper INTE funkar med Copics. Fy så dåligt det blev... Allt lade sig ovanpå pappret och blev randigt av överflödig färg. Jag testade först, sen bytte jag till akvarellpapper och distresser.

Nu får jag nog ta en paus innan jag fortsätter. Dags att laga lite mat tror jag.

1 comment :

Emmy said...

Åh vad fint!!Gillar färgerna jättemkt och stämpeln var ju kanonsöt!!Coolt med den lilla flaggan oxå!TAck för ditt tävlingsbidrag hos Scraplagret!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...