SOCIAL MEDIA

20 March, 2012

Tim Holtz Creative Chemistry

Nu har min senaste onlinekurs dragit igång. Mycket efterlängtad av många kan jag tro. Det är självaste Tim Holtz som håller i kursen Creative Chemistry och för en tekniknörd som mig så är det såklart ett måste att gå den. Idag fick vi testa olika tekniker med distressdynorna. Det var gamla bekantingar för mig men som alltid sä får man något extra med sig, ett litet tips eller trick för att det ska bli ännu bättre. Jag ska samla mina tags till ett teknikalbum att bläddra i när inspirationen tryter.

th2bild

Mina första tre tags. Nu ska jag ta och sätta fart med ett alster till CiLi-bloggen på torsdag. Vi får se vad det blir men jag har en idé, om nu tekniken vill samarbeta för en gångs skull ;)

3 comments :

Lotta said...

Hejsan! Wow så snygga!! kram

Anonymous said...

Läckert! Som vanligt har jag bara hunnit läsa och titta - inget skapande alls (fast jag har å andra sidan jobbat 8-21). Får bli massor till helgen när jag ska isolera mig :-)

Angelica said...

Snyggt!!!
Tekniknörden i mej njuter av såna här kurser :) Men blir synnerligen frustrerad när det saknas någon viktig ingrediens i pyssel skafferiet

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...