SOCIAL MEDIA

15 March, 2012

Jag har lekt med f ärgprodukter

IMG_6131

Jag hade tråkigt så jag kletade lite med mist och stämplar och fina papper från MME :) Jag gillar hexagonerna och vimpeln. Hjärtat på vimpeln är mitten av en äppelstämpel från Cocoa Daisy. Den blev söt utan äpplet också.

Jag såg att mina tags börjar ta slut. Paniiiiik. Måste beställa hem nya! Jag akn ju ta ut egna med TH Tag and Bookplates-die men jag gillar ju manilaytan. Det blir nog ett storpack. Ska testa ta ut tags ur Gina K-papper. Det är riktigt tjockt och fint, det kan nog bli bra det med. Men jag ska ju gå Tim Holtz-kurs på nätet nästa vecka och då behöver jag garanterat riktiga tags! Dagens i-landsproblem? ;)

1 comment :

Cornelia said...

Färgglatt och häääärligt!Och ja, nu vill vi se ett Hundarnas Album! *S*

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...