SOCIAL MEDIA

28 March, 2012

Inflyttningspresentsalbum

Jag fick hitta på ett nytt ord för jag är lika dålig som kvällstidningarna på rubriksättning. Eller kanske albumchock skulle passa bättre? Nä, nu är jag allt lite trött... Jag gjorde ett album till en vän som nyss flyttat in i ny lägenhet. Jag hade ett blankt blackboardalbum från Cosmo Cricket liggande, ett av dem som kom i mitt jättepaket som jag beställde från deras lagerutförsäljning. Det passade ju perfekt att göra ett inflyttningspresentsalbum av. Jag fyllde det med citat och små verser om hem, OA-papper och smått och gott som jag hade liggande.

IMG_6140IMG_6141IMG_6142IMG_6143IMG_6144IMG_6145

Jag hade mycket trevligt när jag överlämnade albumet med en flaska vin och mitt eminenta sällskap förra helgen.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...