SOCIAL MEDIA

23 March, 2012

Fler tags, dag 3

Idag har jag spurtat järnet för att hinna ikapp i min TH-kurs. Jag är nämligen borta på roligheter hela helgen så ingen scraptid för mig.

Dag 3 var det tekniker med Archival-ink och Alko-ink som stod på schemat. Jag äger vare sig Archival eller Alkoinks så det blev bara två tags. Jag fick tipset att byta ut Archivaldynan mot fluid chalk så jag testade det. Jag blev inte helt nöjd med resultatet men det kanske var mer ett fall av kack bakom spakarna ;)

Photo 2012-03-23 17 31 29

Det syns inte alls på bilden att ena metoden är gjord på Glossy paper. Bilderna blev lite konstiga. Det var lite svårt att ta mobilbilder när jag råkade skära av en bit av nageln och gjorde ett rejält hack i höger pekfinger med min nya MS-cirkelskärare. Livsfarlig pryl. Men vi är vänner igen och allt är förlåtet, kolla vilken fin cirkel jag gjort ;) Jag har även fått lite mer förvaring och organiserat på mitt scrapbord. Nu har allt sin plats ett tag till och jag har till och med plats med lite Archivaldynor och Hero Hues som står på önskelistan nu. Så här fint blev det.

piffat

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...