SOCIAL MEDIA

30 March, 2012

Dag 9–Perfect Pearls

De som känner mig vet att jag har en viss svaghet för perfect pearls. Ack så allt i min omgivning skimrar efter jag haft fram de små burkarna men ack så fint allt blir! Jag tycker ännu att man borde kunna blanda ett par pytsar PP i målarfärgen när man ska måla väggarna. Borde bli superfint. Maken var inte lika övertygad när det kom på tal... Bakåtsträvare ;)

Photo 2012-03-30 17 38 42

Den som nån gång försökt fota ett alster med PP på vet också att det är i stort sett omöjligt att få bra bilder. Detta var det bästa jag kunde få fram. Jaja, de är fina i verkligheten och det är väl huvudsaken.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...