SOCIAL MEDIA

14 February, 2012

The Art of Poster Design

Jag har ju bestämt mig för att gå lite kurser i år för att hitta inspiration och lära mig nytt. Den förra kursen (Clean and Simple Cardmaking) var jätteinspirerande och rolig. Jag lärde mig massor och kanske utvecklades jag lite också.

Sen såg jag kursen The Art of Poster Design på JessicaSprague.com och har varit såååå sugen att anmäla mig till den. Den började egentligen igår och idag kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att anmäla mig när jag ändå bara ligger i sängen och skrotar. Den verkar jättebra! Första uppgiften var att göra en alfabets-poster.

Bokstavsposter

Jag blev rätt nöjd. Det var lite pilligt att flytta runt allt tills det såg bra ut och om jag öppnar filen kommer jag att flytta runt allt lite till så jag ska nog undvika det ;) Tycker verkligen det är kul att borsta av Photoshopkunskaperna lite, tror jag lär mig massor av nytt också. Denna poster är i A4-format och ska få pryda mitt scraprum.

Annars är det faktiskt rätt synd om mig just nu. Jag har åkt på en rejäl halsinfektion och har varit helt däckad sen i fredags. Nu börjar penicillinen kicka in tror jag och jag kan sova igen utan att ha allt för ont i halsen. Sänkan var visst jättehög så inte konstigt att jag mådde pissigt. Nu är jag mest trött, snuvig och hostig. Men det är skönt att det börjar vända i vart fall. Ser fram emot att gå ned i scraprummet igen när jag orkar. Just nu är jag bara i upprätt läge i korta stunder innan jag måste krypa ned i sängen igen. Fast det är rätt skönt att kunna släppa allt ibland, maken och svärmor håller ställningarna här hemma så jag kan bara vila. Ungarna tycker att det är jätteroligt att doktorn trodde att det kunde vara “pussjukan” (körtelfeber) även om jag är lite för gammal för det. 

Jag fyllde ju år i fredags och av mina underbara swapp-vänner på SS fick jag jättefina presenter! Jag måste orka mig ned och fota dem så att ni får se. Jag var så löjligt glad när jag öppnade mitt stora paket att ni skulle ha sett mig! Och av snälla maken fick jag en Polaroid PoGo-skrivare så att jag lätt ska kunna smasha mina mobilbilder. Tyvärr funkar inte den med iPhonen (än) men han ska hjälpa mig att fixa så att jag kan göra det via en av datorerna hemma men genom iPhonen så att jag bara kan skicka till skrivaren på nåt sätt som jag inte riktigt fattar själv än ;) Men det blir ursöta små 3x4” bilder med självhäftande baksida. Toppen! Bilder kommer som sagt...

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...