SOCIAL MEDIA

20 February, 2012

Notes to Self

Har hunnit knåpa den tredje uppgiften till min posterkurs i kväll. Det tog sin lilla tid men den blev bra tycker jag. Ska göra om den lite senare, nu har jag bara följt instruktionerna för att lära mig tekniken. Jag tänker mig lite andra färger och ändra lite i texten kanske. Fast den är ju redan så bra. Ska klura lite på det, men just nu är jag glad om jag hinner med. Nästa uppgift finns redan uppe så den ska jag se om jag hinner med imorgon kväll.

notes-to-self

Nu ska jag sova! Börjar känna mig hyfsat frisk igen så då är det väl bäst att inte dra på sig nåt nytt genom att inte sova ordentligt. Natti natti!

1 comment :

Angelica said...

Verkar jättespännande!!
Har kollat in kursutbudet och det lutar åt att jag ska testa något...
Tack för tipset!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...