SOCIAL MEDIA

15 February, 2012

Julmys

Photo 2012-02-15 13 31 30

Min lilla smashbook skulle jag ju använda för att samla inspiration. Fast så blev jag inspirerad och gjorde en mini LO i den istället. Jag hittade en bild från förra julen tror jag. Sen använde jag spillbitar och satte ihop en ganska snabb sida. Tycker att min vovve som ligger på soffryggen bakom min mamma och min lilleman ser lite busig ut.

Photo 2012-02-15 13 05 10

Jag gillar pappret med hålen som jag fäste ovanpå ett chevronmönstrat papper och så fick det bli en biljett ovanpå det. Nu har ju mina LOs också krymt, jag brukar ju göra 8x8-format och nu blev de ännu mindre. Jaja, det var skoj i vart fall :)

1 comment :

Lotta said...

Vilken fin LO! Det gör ju inget att den blev i formatet mindre. Supersnygg blev den! kram

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...