SOCIAL MEDIA

04 January, 2012

Scraplift #1

IMG_5908

Nu kom jag igång med min egen scrapliftutmaning. Jag har ju tänkt mig att lifta/Case-a ett kort i veckan, eller kanske varannan vecka. Denna första gång har jag varit inne på Thinking Inking där jag alltid hittar massor av inspiration och där hittade jag ett underbart tackkort. Det fick bli min första scraplift (eller kanske närmare ett case?), jag hade ju de fina October Afternoonpapprerna från Sidewalks liggande.

IMG_5911

Jag hade skar ut kanten med Silhouetten och tårtpappret hade jag liggande i en låda.

IMG_5912

Stämpeln köpte jag på Paper Makeup Stamps utförsäljning, de slutar med gummistämplar och hade bra rabatt så jag köpte på mig MASSOR av fina textstämplar.

Det var roligt att göra en scraplift/case, kortet är ljuvligt vackert och jag är nöjd med resultatet. Nu ska jag hoppa över till Thinking Inking och berätta att jag inspirerats. Ett tips är att det ofta finns bra Copic-tutorials i bloggen och tips på färgkombinationer.

2 comments :

Terés said...

Woooow... Det blev ju jättebra! Himla söt text oxå... Jag ligger i feber och orkar inte pyssla alls, men sen ska jag oxå lifta. En LO kanske?! Kram

Marita Johansson said...

Mmmm jättefint
Kramis

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...