SOCIAL MEDIA

28 January, 2012

Receptbok

Jag var med i en receptswapp för rätt länge sen. Jag hann inte göra någon framsida innan korten skulle skickas in och jag hade ingen BIA då så jag skickade med ett par tomma bitar cardstock och fick boken bunden av den som höll i swappen. Sen har det aldrig blivit av att piffa till den men så fick jag ett ryck och gjorde det till sist. Bättre sent än aldrig?

IMG_5998

Jag fick fint blommigt papper av okänt märke i ett av mina Cocoa Daisy-kit. Det blev ju perfekt!

IMG_6000

Bokstäverna är från ett annat av kiten och stämpeln från OA, jag fyndade den begagnad och har bara väntat på att få använda den. Ganska länge... Tror jag köpde den tidigt förra våren, heh. En del saker bara måste man ha och sen när man har dem så vet man inte vad man ska göra med dem... Men jag ska nog komma på nåt!

Nåja, denna lilla bok har postats till lilla mamsen och förhoppningsvis kommit fram också. Jag tror hon har mer glädje av recepten än vad jag har.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...