SOCIAL MEDIA

03 January, 2012

Mojo monday #222

Nu var det länge sen jag var med i en utmaning. Skulle egentligen börjat med min egen liftutmaning men fastnade för skissen på Mojo Monday och denna vecka är det tävling också. Det är ju också lite inspirerande att vara med i tävlingar intalade jag mig snabbt ;) Jag använde delar från mitt senaste Cocoa Daisy-kit, såååå fint med massor av October Afternoon.

Jag vände lite på skissen och flyttade lite på grejorna.

Här kommer min tolkning.

IMG_5902

Tråkigt att fota i januari, dessutom är det jämngrått ute så det är inte mycket ljus som når in. Men jag blev rätt nöjd, tycker att kortet blev fint. De små flaggorna är så söta!

test

Jag har lekt lite med Photoshop, försökte få ordning på bloggen och hittade massa skoj grejor på vägen. Funderar lite på att flytta bloggen till ett ställe som är lite enklare att piffa men jag vet inte om jag orkar. Det får duga såhär ett tag :)

3 comments :

Cornelia said...

Och nu har även jag hittat till Mojo Monday och gjort en tolkning av skissen.

Ditt kort är superfint!

Debbie Carriere said...

Great card! Love the little flag! Thanks for playing Mojo Monday!!!

Tanya said...

Love the math flashcard and the little flag note! :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...