SOCIAL MEDIA

12 January, 2012

CAS-kort

Jag är väldigt inspirerad eftersom jag går en onlinekurs i CAS-cardmaking och det går att göra så mycket roligt med så lite.

IMG_5922

Det här kortet är inspirerat av dagens (hmmm... gårdagens blir det ju eftersom inlägger är schemalagt) lektion. Jag blev rätt nöjd med detta, i motsats till det första då jag försökte slå ihop två lektioner till ett... Hmmm, kanske det heter CAS av en orsak???

IMG_5923

Här ser ni den fina kanten, en vanlig kantstans från MS som jag lagt lager på lager. Jag brukar göra så med bokstäver som jag skär med sillen ibland också för att de ska bli lite tjockare. Det är en väldigt rolig kurs med massor av bra knep, jag gillar!

Hoppa över till CiLi-bloggen om ni vill veta mer om kortet.

Nu har min smash-book kommit äntligen. Den var större än den såg ut på bild, men jääääättefin! Ska se om jag törs klistra in nåt i den också ;)

3 comments :

Michael said...

hej :) åh... fint som snus. men du... var finns ordlistan för newbies? vad är ett CAS-kort?

Maya Isaksson said...

Hej hej :) Sorry, är van att mest kortnördar kollar på min blogg ;) CAS= Clean and simple. Roligt att du tittar in!Hoppas att du har det bra!

Lin said...

What a beautiful CAS card!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...