SOCIAL MEDIA

09 November, 2011

Spöket Laban

Jag fick söta Spöket Laban-stämplar i miniformat av en kollega på jobbet, han undrade om jag kunde göra lite barnkort med dem kanske. Självklart kunde jag det, jag älskar ju Spöket Laban och specielltLabolina som påminner mig lite om en viss ung dam som bor under detta tak ;) När jag jobbade på Göteborgsmässan så såg jag Papermazes söta Laban-papper och några såna fick följa med hem. Jag har gjort ett par minikort med papper och stämplar och fler lär det bli.

IMG_5799IMG_5800

De är i 3x3-format precis som julkorten igår. De är roliga att växla med när man håller på med större projekt. För att rensa skallen sådär. Återkommer med lite fler framöver men nu ska här göras farsdagskort och ett beställningskort så de får vänta lite.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...