SOCIAL MEDIA

14 November, 2011

Sk ål och grattis!

Jag fick hem några fiiiiina Kraftin Kimmie-stämplar i min brevlåda i förra veckan. Har gått och suktat efter dem ett tag nu, de är så roliga! Jag gjorde ett grattiskort, på insidan står det grattis. Sen har jag använt uuuuuunderbara October Afternoon-papper ur mitt Sidewalks-kit som visst hamnade i min shoppingpåse på mässan. Då kan det väl inte gå fel?

IMG_5813

Är hon inte ljuvligt söt? Sen har jag lite bakers twine som enda pynt, kortet ska nämligen till en kille. Tycker nog att detta kort funkar med lite grafpapper bakom och så... Eller vad tycker du?

IMG_5811

Jag stansade med min favvostans nedtill, det syns lite dåligt på bilden, jag har fransat till kanterna lite sen jag tog bilden så att de står ut lite som ett avrivet blad ur ett anteckningsblock.

IMG_5810

Skål och grattis ;) Det blir nog mer av denna sötis men jag har ju fler stämplar att leka med! Jag är lite produktiv igen så det blir resultat av mitt scrappande, det har ju varit lite segt på den fronten ett tag.

I’m entering Kraftin Kimmie Stamps Challenge blog Challenge 104 - Make It Masculine!! It might not be the most masculine card but I’m sending it to a man so it should be ok :)

Har ni hört att det bara är 6 veckor till jul. Puh... Hur gick det till? Hade vi inte semester nyss??? Känns så i vart fall... Jaja... Just sayin...

Tack för att du tittade förbi! :)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...