SOCIAL MEDIA

18 November, 2011

Fler barn-minikort

Jag har gjort några till minikort till min kollega som önskade sig barnkort av mig. Det första fuskade jag lite med, jag använde ju inte Spöket Laban-temat men hunden från October afternoon passade ju så bra där!

IMG_5821

Sedan blev det ett till Labankort. Jag stansade ut en Laban ur mönsterpapper och lade på ett tjockt lager Glossy så att det blev som en pebble. Den är fäst med 3d-kuddar så att den poppar upp lite.

IMG_5823

Ett till kort gjorde jag men det ligger på tork så det kommer en annan dag. Ska göra lite kuvert till dessa också om jag minns hur jag gjorde dem... Borde verkligen börja skriva upp grejor! Ja, nånstans där jag hittar igen det också kanske ;)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...