SOCIAL MEDIA

04 October, 2011

Magi...

En kollega bytte jobb och jag fick i uppdrag att göra ett kort till henne. Jag passade på att använda min vunna Rox stamp-stämpel.

IMG_5711

Blomman är från Hero Arts, jag har haft massa stickles och glossy accent på den och klippt ut den övre delen och fäst den med 3d-kuddar.

IMG_5712

Själva texten är embossad med genomskinligt embossingpulver och sen har jag distressat runt om och sprayat glimmer mist ovanpå. Några blingstenar och så en inramning av stickles och så var kortet klart.

IMG_5713

Stämpeln passar väl jättebra till någon som ska börja på nytt jobb? Tycker jag iaf :)

Jag har varit Karlstad i helg och haft så galet kul som man bara kan ha på träff. en hel del shopping blev det och så vann jag två av utlottningspriserna så jag fick med mig vackra TH-nycklar och lås som jag suktat efter men varit för snål för att köpa och så julpapper helt i min stil med kraft och rött/grönt tryck. Självklart har jag tjattrat med massor av kul folk också :) Jag lyckades dessutom låsa ut mig och Terés i hotellkorridoren iklädda badkläder och handduk. Tydligen så går det inte att låsa upp hotelldörren med jobbets tidomatkort ;) Vem kunde tro det???

Nu ska jag sätta mig och försöka blogga ikapp lite har massor av grejor som är fotade och några ofotade som förhoppningsvis ska dyka upp i bloggen framöver.

2 comments :

Marita Johansson said...

Mmmmm det var riktigt läckert

Christin aka Umenorskan said...

Superroligt att träffa dig igen i helgen. Synd det är så länge till nästa gång.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...